Algemene voorwaarden


Op deze pagina staan de algemene voorwaarden vermeld. Mocht u vragen en/of opmerkingen, stuur dan een e-mail naar info@liefsvanluus.nl .


Algemeen
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Als u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Liefs van Luus.

Prijzen
Alle prijzen zijn in euro´s vermeld, inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten.

Betalen
Na uw bestelling ontvangt u zo snel mogelijk een e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden of bij afhalen van de bestelde artikelen. De betalingsmogelijkheden zijn: overschrijving via de bank of contante betaling. Binnen 5 werkdagen dient de betaling voldaan te zijn.

Verzendkosten
Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
De verzendkosten tot en met 3 NurseBags zijn 3,75; de verzendkosten vanaf 4 NurseBags zijn € 6,95. Voordat de bestelling wordt verstuurd, wordt het zorgvuldig ingepakt. De artikelen worden verzonden via PostNL. Voor verlies of beschadiging tijdens het verzenden door PostNL is Liefs van Luus niet aansprakelijk.

Verzenden
Na ontvangst van betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verwerkt. Indien onverhoopt artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u meegedeeld worden. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn.

Annulering
U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 48 uur na het plaatsen van de order te annuleren. Wanneer er dan bij Liefs van Luus nog geen betaling binnen is, wordt het artikel weer terug in de winkel geplaatst. Als u de geannuleerde bestelling reeds betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Retourneren/Ruilen
Artikelen mogen tot 14 dagen na ontvangst geruild/geretourneerd worden. Mocht uw bestelling niet naar wens zijn, dan kunt u dit binnen 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling laten weten via de mail. Liefs van Luus neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om dit op te lossen. Deze retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het artikel in originele staat en onbeschadigd is. De kosten voor de retourzending komen voor uw eigen rekening. Het aankoopbedrag zal binnen 10 werkdagen nadat de retourzending bij ons binnen is, worden teruggestort op het door u opgegeven bankrekeningnummer. Voor retourzendingen van speciaal in opdracht gemaakte artikelen geldt dat 50% van het totaalbedrag wordt vergoed.

Wijzigingsrecht
Liefs van Luus behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Liefs van Luus.

Bedrijfgegevens
Postadres
Liefsvanluus
t.a.v. Lucy Bouwkamp,
Valge 32,
9965 PG Leens.

Telefoonnummer
06 363 23 867

Email
info@liefsvanluus.nl

Overige gegevens
IBAN: NL10RABO0169283402
BIC: RABONL2U
KvK nummer: 54303737
BTW nummer: NL108504086B01